Sluiten

MindFitSchool brengt je VER: Vrede, Energie en Rust

Individuele coaching

Iedereen kent wel eens een moeilijke tijd en dan kan het prettig zijn om een betrokken en professionele gesprekspartner te hebben. Een coach die naar je luistert, je begrijpt en met je meedenkt. Iemand die met een frisse blik met je meekijkt en je inzicht geeft in jouw situatie. Iemand die je vaardigheden leert om op een positieve wijze uit een moeilijke periode te komen.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?

Creativiteit, betrokkenheid en humor

Tijdens de coaching gebruik ik mijn ervaring als leerkracht, psychomotorisch coach, mindfulness trainer, acceptance en commitment therapeut, gemixt met creativiteit, betrokkenheid en humor. Mensen geven terug dat ze het ervaren het als een interessant, leerzaam, inzichtelijken praktisch traject. Niet alleen praten, maar dus ook doen. Oplossingsgericht in plaats van probleemgericht.

Zo werk ik

Het eerste contact verloopt vaak per mail of telefoon. Je geeft dan aan waarbij je geholpen wilt worden. Op die manier bekijken we samen of ik de juiste gesprekspartner voor je ben. Natuurlijk kun je eerst een kennismakingsgesprek met mij plannen, voordat je beslist of je met mij in zee wilt. Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen we elkaar kort wie we zijn en stel ik je wat vragen over jouw leefwereld. Dan bespreken we hoe we te werk gaan, welke doelen je wilt bereiken en wanneer je mij een bezoek kunt brengen. De meeste mensen komen 5 tot 10 keer.

Inmiddels heb ik ruim 20 jaar onderwijs ervaring en 12 jaar ervaring als coach en therapeut, waardoor ik gemakkelijk op maat kan werken. Ik gebruik methoden uit de cognitieve gedragstherapie, mindfulness en ACT (acceptance and commitment therapie). Ik werk dus geen programma af met lessen waar jij niets aan hebt. Zo nodig werk ik samen met andere hulpverleners.

Bel gerust voor meer informatie

Heb je vragen, wacht niet af maar stel ze gerust.
Twijfel je of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden? Wil je eens van gedachten wisselen over jouw situatie? Bel gerust voor meer informatie en/of maak een afspraak voor een vrijblijven kennismakingsgesprek.

Investering

De kosten voor coaching zijn inclusief BTW, koffie, thee, snacks, mijmerboek en Whatsapp coaching (herinneringen aan afspraken of andere nuttige informatie). Let op! Door de crisis en de stijgende prijzen heb ik besloten de kosten voor mijn diensten te verlagen.

Let op: veel cliënten krijgen de kosten door hun werkgever vergoed.

Contact

Neem gerust contact op! Dat kan via info@inspire2teach.nl of via 062513504.